Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Balustrada din sticla

O balustrada din sticla se dovedeste cea mai buna alegere pentru persoanele care au scari interioare si care vor sa obtina cele mai bune rezultate estetice si de siguranta. Balustradele din sticla sunt cea mai buna solutie atunci cand vrei sa conservi un interior modern si cauti cele mai bune solutii in acest sens.

Balustrada din sticla – avantaje estetice

Balustradele din sticla sunt de cele mai multe ori marginite de o mana curenta realizata din metal sau din lemn. Avand in vedere acest lucru, se poate mentiona faptul ca in interioarele moderne si chiar cu un design minimalist, o astfel de mana curenta va aduce o serie de beneficii considerabile. Se integreaza perfect in orice stil interior, inclusiv in cele clasice sau foarte vechi. De asemenea, datorita sticlei aduc un avantaj in ceea ce priveste lumina din interior, pentru ca sticla lumineaza incaperile.

Balustradele din sticla sunt sigure pentru cei mici

Balustradele din sticla sunt confectionate din sticla securizata, fiind foarte sigure pentru cei mici. De asemenea, aceste balustrade reprezinta cea mai buna solutie pentru persoanele care au animale de companie. Avand in vedere faptul ca balustradele de sticla sunt compacte, nu exista riscul ca animalele de companie si copiii sa cada prin ele, asa cum se intampla in cazul balustradelor clasice.

De asemenea, un alt aspect foarte important este faptul ca balustradele din sticla permit celor mici sa vada prin ele ceea ce ii determina sa nu mai incerce sa se ridice pentru a privi pe deasupra balustradei, situatie care poate determina accidente.

Balustradele din sticla nu se sparg sau se sparg foarte greu, tot datorita sticlei securizate din care sunt realizate, ceea ce face ca atunci cand sunt lovite accidental sa reziste. Acest lucru reprezinta un avantaj economic pentru proprietar deoarece accidentele pot aparea cu usurinta insa nu trebuie sa iti mai faci griji in acest sens asupra faptului ca va trebui sa schimbi balustrada si sa faci o noua investitie.

De asemenea, atunci cand se sparg, ele imita comportamentul parbrizului, producand cioburi cu muchii fine, care nu sunt taioase, deci riscul ca cei mici sau adultii din casa sa se taie atunci cand calca pe ele este redus. In cazul in care totusi balustradele din sticla se sparg, acestea pot fi schimbate pe bucati, inlocuind doar panelul care s-a spart si nu toata balustrada.

Avand in vedere toate aceste avantaje, recomandarea noastra este aceea de a alege mereu balustrade de sticla atunci cand arhitectura permite acest lucru.