Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Ferestre termopan Bucuresti Ilfov

Toptermopane este un important furnizor de ferestre termopan Bucuresti Ilfov. Motivul pentru care oferim doar geam termopan uPVC este faptul cavedem temropanul ca pe o alegere superioara pentru rame de ferestre care ofera performante excelente si longevitate la un pret accesibil.

Ferestre termopan Bucuresti Ilfov - Ce este uPVC?

uPVC sau PVCu este o forma de plastic si reprezinta o clorura de polivinil neplasticizata. Este cunoscut si sub denumirea de PVC rigid datorita faptului ca este dur si nu este flexibil. Este un material rezistent din PVC, care este adesea folosit pentru conducte si rame de ferestre.

De ce este uPVC un material bun pentru rame de ferestre?

uPVC s-a dovedit ca ofera performante si durabilitate excelente, este de lunga durata si necesita foarte putina intretinere, ceea ce il face materialul perfect pentru ferestrele tale. Este, de asemenea, recunoscut pentru eficienta termica, izolarea fonica si valoarea excelenta raportat la pret. Pentru sectiuni de cadru mai mari, utilizam o armatura din otel zincat pentru a imbunatati rezistenta si durabilitatea. Cu geamurile si ramele noastre poti fi sigur ca, chiar si in cele mai grele conditii meteorologice, ferestrele  nu se vor deforma, nu vor putrezi sau rugini, datorita calitatii si naturii uPVC-ului pe care il fabricam.

Care sunt avantajele utilizarii uPVC pentru cadrele de ferestre?

uPVC are multe avantaje ceea ce il face materialul perfect pentru a fi utilizat pentru rame de ferestre. Este cunoscut pentru faptul ca ofera cel mai inalt nivel de confort termic, precum si ca este extrem de rezistent si durabil.

 Costul scazut - uPVC tinde sa fie considerabil mai ieftin decat aluminiul si lemnul si ofera mai multe avantaje. Costurile pot varia in functie de calitatea si caracteristicile ferestrelor, dar te poti astepta la un pret mult mai accesibil, alegand o fereastra UPVC.

Intretinere scazuta - Materialul tinde sa fie atat de popular deoarece necesita intretinere foarte mica; in afara de curatarea ramelor si a glaurilor de cateva ori pe an, poti lasa geamurile sa aiba singure grija de ele. Spre deosebire de cherestea, nu veti vedea semne de putregai sau daune meteorologice datorita naturii extrem de durabile a materialului. UPVC este de asemenea excelent in ceea ce priveste izolarea fonica, iar studiile arata ca poate reduce zgomotul exterior cu pana la 70%.

Tinand cont de toate aceste avantaje si beneficii, iti recomandam sa alegi de fiecare data cele mai calitative solutii atunci cand vrei sa faci investitii pe termen lung, astfel incat sa poti obtine rezultate durabile.

Performanta excelenta - Ferestrele noastre uPVC sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, astfel incat instalarea lor poate ajuta cu adevarat la reducerea costurilor de incalzire si la pastrarea proprietatii dvs. frumoase si calde. Datorita rezistentei, rezistentei si robustetei sale, uPVC este, de asemenea, foarte fiabil atunci cand vine vorba de securitatea casei