Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Gealan Bucuresti

Daca esti in cautarea celor mai bune ferestre Gealan Bucuresti, pe Toptermopane poti gasi o gama variata de produse din care sa le alegi pe cele care ti se potrivesc cel mai bine. Daca inca te mai intrebi de ce sa schimbi vechile geamuri cu termopane si rame de buna calitate, iti prezenam toate avantajele pe care le vei obtine.

Gealan Bucuresti - Ferestrele din PVC au un raport cost-beneficiu foarte bun

Ferestrele din PVC ofera avantaje clare din punct de vedere al costurilor, atat in ​​achizitii, cat si pe intregul ciclu de viata. Ramele din lemn sunt cu aproximativ 20-30% mai scumpe decat profilele din PVC, iar ferestrele din aluminiu costa din nou cu 30% mai mult, reprezentand cea mai scumpa alternativa. Pe baza potentialului ridicat de economisire a energiei si a intretinerii minime pe intreaga durata de viata de peste 50 de ani, costurile sunt, de asemenea, economisite pe termen lung.

Ferestrele din PVC sunt usor de ingrijit

Ferestrele din PVC de inalta calitate sunt extrem de usor de ingrijit si necesita o intretinere minima. Pe de alta parte, ferestrele din lemn trebuie sa fie vitrate cam la fiecare doi ani si vopsite la fiecare 5 ani. Granulele de PVC de ultima generatie sunt extrem de rezistente la conditiile meteorologice si la lumina intensa. Pentru a curata ramele ferestrelor, tot ce ai nevoie este lichidul de spalat vase, datorita proprietatilor materialului care il fac usor de ingrijit dar si datorita suprafetelor foarte netede. Vei gasi mai multe informatii despre ingrijirea ferestrelor din PVC in recomandarile producatorului astfel incat sa stii exac ce sa faci.

Ferestrele din PVC sunt remarcabil de durabile

Fata de ferestrele din lemn Ferestrele din PVC au o durata de viata deosebit de lunga.

Ferestrele de inalta calitate ies in evidenta prin rezistenta la denaturare si nivelul ridicat de functionalitate pentru multi ani. Pe baza duratei lor lungi de utilizare de cel putin 50 de ani, ferestrele din PVC reprezinta o investitie excelenta, de asemenea in ceea ce priveste mentinerea valorii unei proprietati.

Ferestrele din PVC au un echilibru ecologic excelent

Ferestrele din PVC sunt 100% reciclabile si, prin urmare, economisesc resurse. 40% din totalul rezervelor de gaze si petrol din lume sunt utilizate pentru incalzire si pentru furnizarea de energie cladirilor, in timp ce doar 4% intra in productia de materiale plastice din care doar 1% sunt utilizate pentru PVC. Pe langa faptul ca sunt reciclabile, durabilitatea si nivelurile scazute de poluare in timpul producerii profilelor din PVC ajuta la obtinerea unui echilibru ecologic excelent si contribuie la protectia mediului. Ferestrele din PVC dureaza mult mai mult decat ferestrele din lemn si consuma mult mai putina energie in timpul procesului de fabricatie.