Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Geamuri termopan Bucuresti

Atunci cand cauti cele mai bune geamuri termopan Bucuresti, Toptermopane vine in ajutorul tau cu cele mai bune produse si servicii, astfel incat sa obtii rapid produsele dorite pentru casa ta. Termopanele vin insotite de o serie de avantaje care le diferentiaza rapid de alte produse similare si de alte tipuri de ferestre, in mod special de cele clasice, motiv pentru care acum sunt in topul listei de optiuni pentru un numar mare de persoane.

Geamuri termopan Bucuresti – solutii eficiente si ecologice

Sectorul geamurilor din PVC este angajat intr-o dezvoltare durabila si in cresterea cotei de reciclare a ferestrelor vechi, ramelor usilor si obloanelor la 100%, daca este posibil. Continutul de PVC este maruntit si tratat pentru a produce granule si poate fi reciclat de cel putin sapte ori. Si, de asemenea, datorita unui alt angajament voluntar, pana in 2015, compusul PVC nu poate fi produs decat cu stabilizatori ecologici.

Ferestre din PVC - O investitie pentru viitor

Mai mult de jumatate din toate ferestrele instalate in Romania sunt realizate din PVC. Acest lucru se datoreaza in mare parte eficientei lor energetice deosebite, calitatii ridicate, gamei de culori versatile, ingrijirii usoare si longevitatii. Pe baza metodelor de productie de ultima generatie si a standardelor de reciclare, PVCul este acum si un material extrem de economic in ceea ce priveste utilizarea resurselor si consumul de energie.

A durat mult timp pana cand PVC-ul a eliminat imaginea negativa care plana in jurul sau. „Plasticul” a fost intotdeauna considerat ieftin si de calitate inferioara. Astazi situatia este inversa. Materialul plastic, in primul rand PVC, este unul dintre cele mai versatile si importante materiale din zilele noastre. Produsele din plastic sunt eficiente din punct de vedere energetic in viitor si ofera un domeniu larg de aplicare care variaza de la industria alimentara si a bauturilor la industria auto pana la sectorul constructiilor.

Ferestrele din PVC obtin scoruri deosebit de mari in ceea ce priveste problemele de ecologie. Au un potential mai mare de economisire a energiei decat orice alt material de fereastra si se situeaza in varful ligii in analizele de eficienta ecologica. Materialul ramei poate fi reciclat 100%. Pe baza durabilitatii lor ridicate si a beneficiilor de cost pe parcursul ciclului lor de viata, ferestrele din PVC sunt cea mai durabila solutie disponibila pentru ferestrele de astazi.

Astfel, tinand cont de toate aceste aspecte, poti oricand sa iti cumperi termopanele dorite pentru casa ta, de pe site-ul nostru, la cele mai avantajoase preturi.