Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Geamuri termopan Bucuresti Ilfov

Daca vrei sa cumperi cele mai bune geamuri termopan Bucuresti Ilfov te asteptam pe site-ul nostru cu o oferta completa de geamuri termopan si rame, astfel incat sa poti identifica rapid si usor produsele care ti se potrivesc. Este foarte usor acum sa iti alegi termopanele utilizand ghidurile existente si informatiile pe care producatorii le ofera.

Geamuri termopan Bucuresti Ilfov - beneficii

Ferestrele din PVC de la Toptermopane ofera o gama larga de avantaje, nu numai din punct de vedere ecologic, dar si din punct de vedere al eficientei economice si al designului arhitectural. Sistemele noastre de ferestre demonstreaza modul in care tehnologiile avansate sunt combinate cu beneficii practice si design atragator.

Acest lucru se datoreaza faptului ca ferestrele nu trebuie sa economiseasca energie, ci sa arate bine. Ferestrele moderne trebuie sa ofere o protectie eficienta impotriva frigului, a conditiilor meteorologice nefavorabile si a zgomotului, trebuie sa fie antiefractie si sa aiba un raport cost-beneficiu excelent, trebuie sa fie usor de ingrijit si sa necesite o intretinere minima. Acestea sunt cerintele precise pe care le indeplinesc sistemele de ferestre noastre din PVC.

Rezistenta excelenta in timp

Timpul nu are efect asupra materialelor de constructie din PVC. Nu exista fenomene de putrezire, coroziune ... Nici macar langa mare, motiv pentru care PVC este cea mai buna alegere.

PVC-ul nu arde

PVC-ul are proprietati ignifuge foarte bune motiv pentru care este recomandat pentru un plus de siguranta atunci cand au loc incendii. Nu produce flacari ceea ce inseamna ca impiedica eficient extinderea focului.

Rezistenta la majoritatea substantelor chimice

Lista substantelor chimice la care rezista PVC-ul este foarte lunga. Poate fi obtinuta la cerere si este de obicei prezentata in garantia produsului sau in manualul de utilizare care insoteste ramele de la geamuri, facute din PVC, in functie de modul in care acestea au fost obtinute si de tratamentele pe care le-au primit.

Proprietati anti-mucegai

S-a constatat ca pe suprafetele din PVC nu se dezvolta bacterii, ceea ce este foarte important pentur o viata cat mai sanatoasa.

Intretinere scazuta

Suprafata neteda si fina inseamna ca este extrem de usor de curatat PVC-ul folosind un detergent clasic  dizolvat in apa. In plus, PVC-ul este practic rezistent la murdarire si isi va mentine aspectul perfect pentru foarte mult timp. Atunci cand cauti cele mai bune solutii pentru a nu fi nevoit sa stergi mereu geamurile si sa le intretii periodic, termopanele sunt cea mai buna varianta.