Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Inchidere terasa cu sticla

Foarte multe persoane apeleaza acum la inchidere terasa cu sticla deoarece aceeasta prezinta o doza considerabila de confort in plus. Iarna aceste terase permit mentinerea unei temperaturi decente iar pe timpul verii asigura suficient spatiu in aer liber in care te poti relaxa si iti poti bea cafeaua. Inchiderea terasei, indiferent daca este una de apartament sau o terasa de casa, poate fi facuta in mai multe moduri, insa inchiderea cu sticla este cea mai cautata.

Inchidere terasa cu sticla – avantaje sticla securizata

Sticla securizata are o rezistenta foarte buna si poate fi chiar si de 9 ori mai rezistenta decat sticla clasica, lucrul acesta fiind valabil si iarna si vara. Aceasta sticla rezista foarte bine la incghet si dezghet, dar si la caldura si socuri fizice.

Este una dintre cele mai cautate variante cu ajutorul carora poti inchide un spatiu si sa mentii totodata o lumina foarte buna in camere. In cazul in care se sparge, sticla securizata nu va rani pe nimeni. Ea este facuta special pentru a se dezintegra intr-un numar mare de bucati cu dimensiuni reduse si care nu au margini contondente, ceea ce inseamna ca nu va produce nicio paguba umana. Capacitatea sticlei de a se sparge astfel este rezultatul racirii rapide in momentul productiei, ceea ce va duce la un echilibru extrem de mare in sticla.

Sticla securizata are un aspect foarte placut. Cei mai multi care aleg aceasta sticla pentru inchiderea teraselor o fac in primul rand pentru aspect. Este normal in conditiile in care arata extrem de bine si poate genera cu usurinta un design modern.

Sticla securizata este si un foarte bun izolant din punct de vedere fonic si termic. In momentul in care se inchide balconul sau terasa cu sticla securizata vei descoperi ca obtii un confort mare, atat din punct de vedere termic cat si fonic.

Este extrem de important s aalegi foarte bine firma cu care vei lucra si care sa iti isntaleze o astfel de inchidere de terasa. Avem o experienta ndelungata si ne-am specializat in tot ceea ce inseamna inchideri terase si PVC asadar iti recomandam aceste inchideri drept cea mai buna solutie. In plus, in magazinul nostru online poti gasi toate aceste balustrade la preturi foarte avantajoase astfel incat sa nu reprezinte un impediment pentru instalarea celor mai bune inchideri pentru terase. In functie de inchiderea aleasa vei descoperi ca aspectul casei tale se schimba.