Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Inchideri terase cu sticla

Atunci cand vrei sa apelezi la inchideri terase cu sticla ai nevoie de profile de aluminiu, profile speciale care au rupere termica si profile vopsite in camp electrostatic. In functie de preferinte, inchiderile de verande si terase pot fi realizate cu usi armonice sau cu usi glisante. De asemenea, pot fi instalate sisteme de inchidere pentru a spori siguranta din interior.

Inchideri terase cu sticla - informatii utile

Doua dintre cele mai populare moduri de a inchide o veranda sunt reprezentate de varianta Imperial si varianta Orangerie. Imperial este una simpla si compusa din acoperirea integrala a terasei cu sticla.

Orangerie este o varianta mai complexa a inchiderilor teraselor care are drept avantaj, datorita mdoului in care este compus acoperisul, conectarea la mai multe tipuri de cladiri. Aceasta modalitate le permite arhitectilor sa se joace cu tipul de acoperis putand sa realizeze diferite conectari la mai multe tipuri de cladiri in diferite unghiuri, datorita cornisei de lemn.

Atunci cand est vorba de varianta Organgerie, modalitatile de a inchie tera saunt nelimitate pntru ca se permite proiectarea sa in functie de preferintele clientului, totul depinzand de caracteristicile pe care cladirea le are. Un acoperis plat poate sa fie proiectat individual pentru aproape orice forma. Combinatia cu diferite dimensiuni si forme de cupola de sticla face ca aceasta varianta sa fie una mai complexa si Orangerie sa fie uimitor de adaptabila.

Stilul particular al acestei metode de inchidere verande sau terase se va face in functie de modul de taiere si sunt excelente pentru a crea o extensie a spatiului de locuit.

Aceasta solutie tehnica reprezinta un impact din punct de vedere vizual si din punct de vedere al confortului pe care il prezinta.

Asadar aceste inchideri de terase nu sunt doar un aspect estetic ci un adevarat stil de viata care sa fie abordat si incurajeaza intrerpinderea unor activitati si nu numai.

Indiferent daca sunt adresate spatiilor publice sau private, ofera aceleasi caracteristici uimitoare si avantaje foarte greu de egalat.

Inchiderile de terase indiferent daca sunt realizate dupa una dintre cele doua metode sau prin alta metoda, pot sa fie adaptate in asa fel incat sa se potriveasca cu restul designului si sa fie adaptate la cerintele constructive ale cladirii.

Avantajele sunt foarte importante, indiferent de metoda pe care o alegi pentru a inchide veranda sau terasa si profesionistii din echipa noastra iti stau la dispozitie cu cele mai bune solutii. Indiferent de metoda aleasa se asigura un aspect estetic deosebit de elegant si indiferent daca se adreseaza spatiului public sau privat, vei reusi sa obtii un confort bun si mai multe avantaje.