Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Jaluzele incorporate

Jaluzele incorporate

0722.466.919

office@toptermopane.ro

Jaluzele inserate in geamul termopan “SCREENLINE”, marca PELLINI.

Aceasta gama se bucura de o diversitate de culori a lamelelor ce alcatuiesc jaluzele, iar cele trei tipuri sub care se pot achizitiona (cu actionare pe magnet, electric sau cu telecomanda) ofera clientului final satisfactia achizitionarii unui produs high class.

Screenline nu se murdareste, nu necesita intretinere, are o viata nelimitata, iar designul liniar permite o utilizare mai mare a spatiului intern.

In sistemul ScreenLine®, jaluzeaua (venetiana, plisata sau rulata) este inchisa intre doua panouri de sticla ex. intr-un geam termoizolant. Miscarea jaluzelei pentru sistemele manuale sau motorizate nu afecteaza proprietatile geamului termoizolant si de aceea opereaza intr-un mediu total izolat.
Caracteristicile exclusive ale ScreenLine® garanteaza protectie totala impotriva murdaririi, a prafului sau a conditiilor atmosferice si de aceea nu necesita intretinere. Componentele magnetice au un ciclu de viata aproape nedefinit avand o pierdere a atractiei magnetice de aproximativ 2% in 100 de ani.
Varietatea modelelor si multilateralitatea operatiunilor fac sistemul de jaluzele ScreenLine® convenabil tuturor tipurilor de tamplarie.