Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Rulouri aplicate aluminiu

In magazinul nostru online poti gasi cele mai bune rulouri aplicate aluminiu. Rulourile exterioare se fixeaza in exteriorul ferestrelor sau in exteriorul balcoanelor pentru a asigura un bun nivel de securitate. Zilarea termica si fonica asigura intimitate si protectie contra deteriorarii tamplariei. Termostorurile sunt similare cu jaluzelele de interior si au o latime mai mare si sunt mai rezistente datorita materialelor si tehnologiilor folosite in procesul de productie.

Rulouri aplicate aluminiu – pentru toate tipurile de cladiri

Destinate tuturor tipurilor de cladiri, incepand de la case si blocuri si pana la constructii industriale, rulourile pot fi montate in orice moment in viata cladirii. In cazul in care rulourile nu au fost aplicate alaturi de tamplarie exista si rulouri pe care poti sa le pui pe cea existenta, ceea ce este foarte convenabil deoarece poti sa le pui fara sa fie nevoie sa schimbi tamplaria.

Poti monta rulourile pe tamplaria deja existenta sau odata cu tamplaria, atunci cand au loc lucrari de constructie sau de renovare. Exista doua tipuri de termostoruri realizate din aluminiu. Cele cu caseta ruloului aplicata pe tamplaria deja existenta pot fi montate oricand fara sa strice finisajele interioare sau exterioare. Cele care au caseta ruloului suprapusa pe tamplarie se vor monta alaturi de tamplarie, la constructia cladirii. Se recomanda sa fie facut un loc separat deasupra ferestrei in care sa fie pusa caseta pentru a se obtine o izolare foarte buna sau odata cu schimbarea tamplariei iar caseta covorului de lamele poate fi ascunsa prin tencuire sau finisare la interior si la exterior.

Avand in vedere faptul ca rulourile exterioare pot proteja geamurile de viscol, furtuni, ploi si ninsori si reduc pierderile de caldura din casa cu 10% perioada rece a anului este momentul potrivit pentru a instala sisteme de rulouri termice din aluminiu.

Rulourile iti ofera si avantajul de a schimba complet aspectul unei case si sunt unele dintre cele mai cautate moduri cu ajutorul carora proprietarii pot obtine atat intimitate cat si confort. In plus, fiind realizate din materiale de buna calitate si foarte durabile, rulourile sunt cele mai bune solutii pentru a te proteja de soare si pentru a conserva si mai bine caldura in interior pe timpul iernii, iar durata lor lunga de viata le face solutii cu adevarat optime. Iti recomandam sa alegi de fiecare data produse de calitate, care sa iti poata ramane alaturi pentru foarte mult timp si care sa nu necesite reparatii periodice.