Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Rulouri suprapuse

Te asteptam in magazinul nostru online cu o gama variata de rulouri suprapuse. Rulourile exterioare suprapuse sunt cele care se monteaza odata cu tamplaria PVC si sunt recomandate in cazul in care nu a fost montata tamplaria PVC in cadrul constructiei sau daca vrei sa schimbi tamplaria in timpul procesului de renovare.

Rulouri suprapuse – avantaje

Fiind realizate din cele mai bune materiale rulourile suprapuse confera o izolatie termica si fonica foarte buna si o protectie optima contra intemperiilor.

Rulourile suprapuse sunt destinate atat pentru cladirile nou construite cat si pentru cele in proces de renovare si pentru inlocuirea ferestrelor. Datorita elementelor constructive de buna calitate, aceste rulouri formeaza un ansamblu foarte omogen cu fereastra si asigura o buna etanseitate contra variatiilor de temperatura si contra zgomotelor din exterior.

Caseta rulourilr suprapuse este fabricata din PVC, acesta fiind un material cu o foarte buna rezistenta la socuri termice si la umiditate si poate fi montatata atat pe exterior cat si pe interior permitand mascarea mecanismului de functionare.

Elementele constuctive confera rulourilor suprapuse proprietatea de a izola termic cladirea in mod superior si permite reducerea consistenta a tuturor cheltuielilor pentru incalzire in anotimpul rece si pentru aer conditionat in timpul sezonului cald.

Lamelele rulourilor suprapuse sunt facute din aluminiu de foarte buna calitate si sunt umplute cu spuma poliuretanica, protejand ferestrele de intemperii si oferind ansamblului constructiei o foarte buna izolare fonica si termica.

Rulourile reprezinta o solutie moderna pentru a imbunatati confortul si intimitatea unei case. Pentru un confort sporit si intimitate crescuta, rulourile suprapuse se pot echipa si cu plasa de protectie antiinsecte, acest lucru neafectand aerisirea.

Plasa de insecte care vine in componenta rulourilor suprapuse va fi montata spre interior si este protejata de covorul de lamele din aluminiu, care este montat la exterior pentru a feri plasa de intemperiile din mediu.

Ofera o buna stabilitate dimensionala datorita materialelor care se afla in compozitie si sunt o solutie optima datorita intretinerii usoare si a modului facil de functionare. Caseta rulourilor suprapuse este montata catre interiorul locuintei, deasupra tocului si permite actionarea facila a sistemului de rulare.

Este important sa lucrezi cu cea mai buna echipa de instalatori in momentul in care vrei sa iti cumperi astfel de rulouri pentru a obtine cele mai bune rezultate. De asemenea, este indicat sa gasesti cele mai calitative solutii constructive. Echipa noastra te asteapta cu cele mai bune servicii si produse in acest sens, astfel incat sa poti obtine rapid si eficient rezultatele pe care ti le doresti de la rulourile tale.