Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Sticla profilata

Sticla profilata

0722.466.919

office@toptermopane.ro

Dorind sa raspunda cererilor de pe piata, tamoglass.ro distribuie in Romania sticla industriala Profil U marca Linit produsa de LAMBERTS Germania.

Partenerul nostru, LAMBERTS GmbH este o companie de familie fondata in 1887 inWunsiedel si are in prezent un personal de 120 de angajati, fiind singura companie privata specializata in sticla plata care nu apartine unui concern. LAMBERTS Glasfabrik este certificata DQS conform DIN EN ISO 9001: 2000. Nici o alta companie din Europa nu produce toate tipurile de sticla turnata.

Gama extinsa de produse este supusa la dezvoltarii continue pentru a indeplini cerintele clientului:

– Sticla cu model,
– Sticla cu fir de sarma,
– Sticla solara,
– Sticla profilata – LINIT U (de asemenea intarita),
– Sisteme de instalare de aluminiu LINIT.

Facilitatile de productie ultramoderne (primul cuptor de sticla turnata cu ardere pe oxigen din Europa), flexibilitatea in implementarea cerintelor clientilor ca si parteneriatele solide si cooperarea intre furnizori si clienti constituie atuul companiei.

Ce este sticla cu profil U-LINIT? Un profil din sticla in forma de U existent in latimi de 232mm, 262mm, 331mm, 498mm si lungimi de pana la 7 metri. Ingredientele de baza pentru sticla din care se face LINIT-ul sunt – nisip, var, carbonat de sodiu, sticla reciclata atent selectata.

Acest amestec trece printr-un proces tehnologic sofisticat de topire intr-un cuptor cu ardere de oxigen si face sa rezulte o panglica de inalta calitate de sticla topita. Apoi trece printr-o serie de cilindri de otel pentru a forma un canal continuu de sticla de dimensiuni specifice dupa care este racita si taiata cu atentie inainte de prelucrare si ambalare pentru expediere.