Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Tamplarie aluminiu Bucuresti

Ferestrele din aluminiu au fost intotdeauna o alegere populara pentru proiectele comerciale si recent am observat o crestere a interesului pentru instalatiile de ferestre din aluminiu pentru case.

Te asteptam cu cea mai mare gama de tamplarie aluminiu Bucuresti. Ferestrele din aluminiu au continuat sa se ridice in termeni de proiectare si eficienta energetica in ultimii ani, astfel incat acum sunt pe un teren mai echitabil cu omologii lor din PVCu. Aluminiul nu numai ca este egal cu eficienta PVCu, dar ofera si flexibilitate in proiectare.

Aceasta inseamna ca ferestrele supradimensionate sau neobisnuite sunt la indemana proprietarilor de case care doresc sa utilizeze geamurile din casele lor pentru a crea caracteristici impresionante.

Indiferent de dimensiunea sau stilul proiectului tau, ferestrele  din aluminiu sunt o alegere excelenta.

Tamplarie aluminiu Bucuresti - Ferestrele din aluminiu sunt puternice

Aluminiul ca material este ideal pentru ramele ferestrelor. Este un metal cu densitate scazuta, astfel incat puteti realiza rame de ferestre foarte subtiri, care sunt rezistente. Cu rezistenta superioara a aluminiului vin rame de ferestre solide care pot rezista la toate conditiile meteorologice, fara nici o expansiune sau contractie in timpul ingheturilor sau in lumina soarelui.

Ferestrele din aluminiu sunt securizate

Stim ca nivelurile de securitate pentru ferestre sunt, de obicei, in partea de sus a listei atunci cand efectuati cercetarea. Robustitatea aluminiului ofera o rezistenta superioara pentru a rezista oricaror atacuri. Folosim mecanisme de inalta calitate si mecanisme de blocare multipoint pentru a asigura complet ferestrele din aluminiu. Pentru un plus de liniste, puteti specifica, de asemenea, acreditarea Secured by Design.

Optiuni de proiectare nelimitate

Toptermopane poate produce forme de ferestre personalizate pentru a se potrivi cu planurile de proiectare. Aceasta inseamna ca proprietarii de case au o flexibilitate completa in optiunile de proiectare. Alegeti ferestre triunghiulare din aluminiu, ferestre mari, cu mai multe niveluri, cu rame ascutite sau chiar forme de patrulatere neobisnuite pentru design-uri noi si moderne.

Geamurile triunghiulare si ferestrele din aluminiu cu pereti cortins se dovedesc populare pe piata interna.

Alegeti detaliile mai fine

Pe langa forme neobisnuite care sa ofere factorul wow pentru proiectul tau, poti alege dintr-o gama de profiluri pentru rame exterioare in designul ferestrei din aluminiu. In plus, puteti alege sa aveti ramele ferestrei in orice culoare RAL, cu optiunea suplimentara de cadre de culoare dubla, astfel incat sa le potriviti decorului intern, precum si cu caramida exterioara sau cu culoarea peretilor.

Avand in vedere toate aceste avantaje este evident de ce ferestrele din aluminiu reprezinta cea mai buna solutie pentru casele in care cerintele arhitecturale sunt speciale.