Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Tamplarie casa pasiva

In magazinul nostru online poti gasi tamplarie casa pasiva la cele mai bune preturi de pe piata. Te asteptam cu oferte de la cei mai importanti producatori, astfel incat sa poti obtine rapid si eficient geamurile si tamplaria de care ai nevoie pentru proiectele de renovare sau de constructie a caselor.

Tamplarie casa pasiva - Informatii utile

Ferestrele din PVC au profile cu mai multe camere, care conving cu valori bune de izolare termica.

 Asa-numitul profil cu mai multe camere confera ferestrelor din plastic valori mai mari de izolare termica. Exista aer in camerele (cavitatile) profilului ferestrei, care asigura o izolare termica crescuta. In mod alternativ, polistirenul expandat este utilizat ca nivel de izolare.

In plus fata de profiluri, geamurile speciale cu izolare termica contribuie la o mai buna izolare termica a ferestrelor moderne: geamurile individuale au o acoperire subtire de metal, care lasa energia si razele de lumina in interior, dar nu emana caldura la exterior. Unitatea de masura pentru izolarea termica este asa numita valoare U . Acest lucru este dat in wati pe metru patrat si Kelvin si arata pierderea de caldura a componentei. Asadar, cu cat valoarea U este mai mica, cu atat geamul va izola mai bine.

Pe langa avantajele tehnologiei energetice, ferestrele din plastic au si un grad ridicat de libertate individuala de proiectare: datorita modelabilitatii bune a PVC-ului, nu exista aproape nicio limita la formele ferestrelor, ceea ce inseamna ca sunt posibile si ferestre triunghiulare sau rotunde. Infolierea asigura culoarea ferestrei. Datorita legaturii ferme a filmului cu rama ferestrei, culoarea sfideaza toate conditiile meteorologice si impresioneaza cu o durabilitate de cateva decenii. Albul clasic si antracitul sunt deosebit de populare ca si alegeri pentru culorile ferestrelor. Dar, de asemenea, diferite culori precum rosu sau galben devin din ce in ce mai populare.

Daca doriti sa combinati aspectul ferestrelor din lemn cu economiile de pret date de tamplaria PVC puteti alege si rame care imita lemnul. Aceste folii sunt foarte asemanatoare cu ferestrele din lemn natural din punct de vedere al senzatiei si esteticii.

Pe langa valorile bune de izolare si alegerea libera a culorilor, ferestrele din PVC ofera un alt avantaj decisiv: Spre deosebire de ferestrele din lemn, ferestrele din plastic nu necesita vopsire obisnuita. PVC-ul dur face ca ramele ferestrei sa fie extrem de rezistente si sa sfideze vantul si vremea. Doar curatarea obisnuita cu agenti de curatare este necesara pentru a pastra geamurile in stare buna. Deoarece ferestrele din plastic sunt deosebit de rezistente la influentele mediului, acestea au o durata de viata de pana la 50 de ani, in functie de calitatea aleasa. Daca aveti grija de ferestrele in mod corespunzator, ele vor ramane functionale mult timp.