Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Tamplarie PVC Bucuresti

Atunci cand cauti cea mai buna tamplarie PVC Bucuresti, este recomandat sa tii cont de toate avantajele pe care aceste ferestre le ofera alaturi de ramele lor, pentru a fi siguri ca obtineti cele mai bune rezultate si produse care va vor ajuta pe termen lung si care vor ramane alaturi de intreaga familie pe o perioada indelungata, fara sa isi modifice regimul de functionare.

Tamplarie PVC Bucuresti – mod de intretinere

Ferestrele trebuie sa reziste la multe incarcaturi. Fara intretinerea periodica a ferestrelor si intretinerea profesionala a ferestrelor la intervale adecvate, ferestrele sunt deteriorate si nu mai pot indeplini sarcinile. Este foarte important sa te ocupi de intretinerea ferestrelor de termopan si sa le verifici periodic cu ajutorul specialistilor.

Dupa ce fereastra a fost amplasata corect, ce trebuie sa mai fac? Aceasta este o intrebare pusa de un numar foarte mare de persoane. Ferestrele sunt expuse la o varietate de stresuri - de exemplu, stresul cauzat de intemperii sau stresul mecanic. Deoarece ferestrele sunt mobile, au nevoie de o atentie speciala la intervale regulate: trebuie sa fie usor de deschis, dar in acelasi timp, inchise in siguranta pentru a evita pierderea de caldura.

Un punct important in intretinerea ferestrei este sa mentii sigiliile intacte. Daca aerul trece prin fereastra in interiorul sau in afara cladirii - caldura importanta se pierde. Cu „testul de hartie” puteti gasi singuri ferestrele care respira si genereaza pierderi: trebuie doar sa fixati o foaie de hartie in fereastra. Daca banda de hartie poate fi pur si simplu scoasa din fereastra inchisa, sigiliul este inadecvat si ar trebui inlocuit corect. Sigiliile exterioare ar trebui, de asemenea, sa fie analizate profesional.

Fitingurile trebuie de asemenea verificate in mod regulat. Exista fisuri sau alte semne de uzura? Sunt suruburile stranse? Armaturile trebuie curatate si unse cu grija o data pe an. Lubrifierea afecteaza in mod natural si toate celelalte componente in miscare de pe fereastra.

Este sticla de geam inca intacta? Ca si in cazul garniturilor de pe cadru, nu poate intra / iesi aer si nu poate aparea umiditate. Daca exista umiditate intre geamuri, de obicei nu veti putea evita un schimb, deoarece functia de izolare a geamurilor nu mai este disponibila .

Cu ferestrele din lemn, slefuirea si vopsirea pot fi cele mai importante lucrari de intretinere a ferestrelor. Cu toate acestea, acoperirea trebuie verificata si inlocuita frecvent inainte de aparitia unor avarii grave.

Ferestrele din PVC sunt relativ reduse ca si intretinere - cu toate acestea, deteriorarea cadrului ferestrei este foarte dificil de reparat profesional si ar trebui sa consultati mai bine un specialist. Acelasi lucru este valabil si pentru ferestrele din aluminiu.