Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Tamplarie PVC premium

Atunci cand iti instalezi tamplarie PVC premium, dupa ce alegi cele mai bune solutii, iti recomandam sa apelezi la ajutorul specialistilor pentru a te asigura ca obtii adevaratul potential al acestor geamuri instalate. Ferestrele izolante sunt cele care te vor ajuta sa conservi corect energia in interior insa trebuie sa aiba si o buna ventilare.

Tamplarie PVC premium – informatii utile

Din aceste motive, montarea si izolarea geamurilor trebuie efectuata de un specialist care are cunostinte in domeniu. In general, noile metode de instalare evita utilizarea spumei pentru constructii, care nu mai indeplineste cerintele pentru izolarea termica. In schimb, benzile de etansare adecvate trebuie utilizate pentru a asigura izolarea termica. Izolatia termica corecta a ferestrei poate fi verificata folosind imagini termografice care prezinta puncte slabe.

Izolatia termica pentru casa si cea pentru fereastra trebuie create intr-un concept complet de renovare energetica. Noi va putem ajuta cu toate informatiile legate de alegerea celor mai bune geamuri termopan.

Ce inseamna geamuri duble? Cum se implementeaza constructiv un geam dublu? Care sunt avantajele si dezavantajele? Puteti inlocui vitrajele simple cu geamuri duble?

Vitrajul dublu, cunoscut si sub denumirea de sticla izolatoare cu mai multe panouri (MIG), geamuri termoizolante sau geamuri izolante, este un geam compozit compus din cel putin doua panouri de sticla special tratata si alte elemente constructive.

 Exista o cavitate intre geamuri, care este etansa la gaz si la umiditate si este utilizata pentru izolarea fonica si termica. In comparatie cu vitrajul unic, geamul dublu asigura o protectie termica mai mare. Geamul dublu clasic are valorile U de 2,4 W / m 2 K. Imbunatatirile de proiectare, cum ar fi un strat de protectie la caldura, umplerea cu gaz inert si etansarea cu o margine speciala aduc valoarea U in jurul valorii de 1.1.

Odata cu prima reglementare a izolatiei termice din 1977 , geamurile unice au fost inlocuite cu cele duble. Cu valori Uw cuprinse intre 5 si 6 wati pe metru patrat si Kelvin (W / m 2 K), nu mai ofereau suficienta protectie termica incat sa poata fi inca instalate in cladiri noi in scopuri rezidentiale.

De atunci, ferestrele cu un singur vitraj au fost inlocuite cu ferestre cu geam termopan (denumite si geamuri duble). Geamurile duble pastreaza mai bine caldura intr-o cladire incalzita si etanseaza totodata si sunetele, oferind mai multa intimitate si mai multa liniste in interior.

Toate aceste avantaje au facut ca geamurile de termopan sa fie cea mai buna solutie pentru locuinte si spatii de birouri, iar in timp au evoluat foarte mult iar tehnicile s-au imbunatatit considerabil.