Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Tamplarie PVC Salamander Bucuresti

Atunci cand cauti tamplarie PVC Salamander Bucuresti la Toptermopane vei gasi cele mai bune astfel de solutii, care sa te ajute sa obtii rapid si eficient rezultatele dorite. Renovarea si constructia de noi locuinte implica utilizarea celor mai bune materiale, motiv pentru care iti recomandam sa alegi doar produse premium, mai ales pentru ca in magazinul nostru, le poti gasi pe toate la preturi foarte avantajoase.

Tamplarie PVC  Salamander Bucuresti – informatii despre termopane

Pana la mijlocul anilor 90 , in Romania era standard sa se instaleze ferestre cu geam dublu clasic. In varianta clasica, geamurile au avut initial coeficienti de transfer de caldura  de 2,7 W / m 2 K.

In comert, geamurile duble sunt adesea utilizate cu aditivi precum 4/16/4, 4/16/6, 4/12/4 sau 6/16/6 (sau de asemenea, 4/4, 4/6, 4/4, 6/6). Aceste valori reflecta dimensiunile structurii de sticla si grosimea geamurilor si a spatiului dintre geamuri. „4/16/4” inseamna  un geam cu interior de 4 mm grosime, un spatiu de 16 mm si un geam exterior de 4 mm. In plus, abrevierile ESG, VSG sau Float etc. sunt utilizate pentru a indica daca si pe ce panou este geamul de siguranta cu un singur panou (ESG), sticla de siguranta laminata (VSG) sau geamul flotant.

Geamurile duble sunt reprezentate de o fereatra clasica formata dintr-o rama si doua paneluri de sticla. Este o constructie cu doua geamuri individuale care sunt conectate unul de celelalt cu sau fara distanta intre ele.

O asa-numita garnitura de margine inchide distanta dintre cele doua bucati de geam si le tine al distanta egala unele de celelalte. Aceasta inseamna ca aerul nu poate scapa de acolo si umiditatea nu poate patrunde acolo. Spatiul se mai numeste si spatiul dintre geamuri (pe scurt: SDR) . Este umplut cu aer care actioneaza ca o perna de aer izolanta in geamul dublu .

Pentru imbunatatirea geamurilor duble clasice, in special in ceea ce priveste izolarea termica, se iau masuri constructive suplimentare de optimizare:

  • Sticla low-E (sticla cu emisivitate scazuta): Stratul, cunoscut si sub denumirea de acoperire selectiva pe lungime, este format din metal sau oxid de metal si asigura reducerea pierderilor de caldura prin geamul dublu. Deoarece datorita stratului de protectie termica aplicat, geamul radiaza din nou caldura in camera (efect de reflectare).
  • Umplutura cu gaze nobile : In plus, umplerea spatiului dintre geamuri a fost inlocuita: in zilele noastre, gazele nobile, cum ar fi argonul sau kriptonul, intra in spatiul dintre geamuri, a caror conducere de caldura este chiar mai mare decat cea a aerului, astfel incat efectul de izolare termica a geamului dublu este mai bun.

Alegand geamuri termopan cu astfel de proprietati, este mult mai usor acum sa obtii tot confortul necesar intr-o casa.