Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Tamplarie PVC Veka Bucuresti

In magazinul nostru online poti gasi tamplarie PVC Veka Bucuresti la cele mai avantajoase preturi. In plus, alaturi de rame, oferim o gama variata de produse pentru casa ta, care sa te ajute in proiectele de renovare. Iti prezentam toate avantajele tamplariei PVC pentru care ar trebui sa iei in calcul aceste optiuni.

Tamplarie PVC Veka Bucuresti  - informatii utile

Unul dintre avantajele ferestrelor din plastic este insensibilitatea lor la acizi, substante alcaline si agenti de curatare de tot felul. Ca varianta cea mai ieftina a ferestrelor, sunt foarte ieftine si provoaca, de asemenea, doar costuri de intretinere reduse, deoarece acestea sunt rezistente la lumina si nu se decoloreaza, iar vopsirea nu este necesara. Structura lor neteda de suprafata asigura curatarea ferestrelor din plastic in cel mai simplu mod posibil, prin simpla stergere cu detergenti normali.

Ferestrele din plastic au o stabilitate buna, datorita maleabilitatii bune a materialului, acesta poate fi utilizat pentru fabricarea sistemelor complexe cu camera de izolare fara efort suplimentar considerabil. Structurile de ferestre de inalta calitate, cu valori de izolare foarte bune, sunt, prin urmare, disponibile la preturi accesibile si adesea au chiar proprietati de izolare mai bune decat structurile comparabile din lemn.

Daca doriti sa inlocuiti ferestrele din propria casa, aveti in vedere doua lucruri: Cat costa proiectul? Si care sunt avantajele oferite? Acum, inlocuirea ferestrelor vechi are, in general, o serie de avantaje: confortul general al locuintei printr-o mai buna izolare a geamurilor si un climat de camera mai echilibrat, precum si protectia impotriva furturilor sau protectia impotriva zgomotului se poate imbunatati automat cu noile ferestre. Dar daca doriti sa cumparati ferestre noi, trebuie sa va confruntati cu o intrebare si mai fundamentala: alegerea materialului pentru profilul ferestrei.

Fiecare material individual are propriile avantaje si dezavantaje. Majoritatea consideratiilor se concentreaza pe ram din PVC, care a devenit cea mai incorporata in ultimii ani.

Materialul cel mai des utilizat pentru profilurile de ferestre din Romania este plasticul. Dupa ce primul profil de ferestre din plastic a fost dezvoltat in anii 1960, acestea au devenit tot mai populare, iar ferestrele din lemn din ce in ce mai clasice au fost inlocuite de modelul PVC.

Ferestrele din plastic sunt confectionate din asa-numitul PVC (clorura de polivinil), care este extrem de potrivit pentru producerea profilelor de ferestre datorita proprietatilor sale termoplastice. PVC-P, adica PVC moale, este utilizat pentru garniturile din ferestrele de plastic si polistirenul spumat in profil ca strat de izolare.

Incalzirea face ca PVC-ul sa fie usor de modelat in aproape toate formele. Aceasta inseamna ca pot fi obtinute chiar si forme complexe si individuale ale cadrului din plastic, iar ramele speciale sunt usor de fabricat. Si datorita costurilor reduse pentru materiale si de fabricatie, ferestrele din PVC sunt mult mai ieftine decat omologul lor clasic, fereastra din lemn.