Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Termopane Bucuresti Sector 4

Atunci cand cauti cele mai bune termopane Bucuresti Sector 4 te asteptam cu cele mai bune solutii in magazinul nostru online.

De cativa ani, ferestrele cu geam triplu au devenit standard, atat pentru cladirile noi, cat si pentru renovarea ferestrelor vechi din cladirile vechi. Motivul pentru utilizarea tot mai mare a vitrajului triplu este nivelul ridicat de izolatie termica care poate fi implementat cu acesta.

In acest articol va explicam ce trebuie sa stiti despre ferestre si usi de balcon cu geam triplu. Este vorba despre modul in care se realizeaza tripla vitrare, din ce materii prime si materiale sunt fabricate si  ce proprietati rezulta acestea. Ne concentram in special pe proprietatile de izolare termica ale vitrajului triplu si aratam cum influenteaza gazul de umplere si legatura de margine.

Termopane Bucuresti Sector 4 - Geamul triplu - o sticla speciala cu izolatie multipla

Ferestrele si usile de la balcon cu geam termopan  apartin categoriei de geamuri termoizolante (MIG pe scurt. Acestea sunt geamuri realizate din trei geamuri individuale de sticla care sunt puse ompreuna pentru a forma un geam (componenta) pentru ferestre si usi de balcon. Exista o cavitate intre geamurile individuale, care actioneaza ca un tampon ca izolatie termica .

Daca evaluati geamul termoizolant cu mai multe proprietati, precum protectia solara, protectia vietii private; protectie antiefractie sau izolare fonica, se pot gasi geamurile potrivite: sticla de protectie solara, sticla de protectie cu factor de confidentialitate, sticla antiefractie si sticla izolata fonica.

Fereastra din aluminiu-plastic AKF 724 S cu vitraj triplu atinge o valoare UW de pana la 0,75 W / m²K si astfel nivelul pasiv al casei. 

Geamurile triple sunt geamuri speciale pentru ferestre, care constau din trei geamuri, intre care exista un gaz de umplere sau vid si un sigiliu special pentru margini. Geamul triplu este termoizolant in special si este standardul cladirii in cladirile noi si moderne cu economii de energie.

Dezvoltarea vitrajului triplu

Precursorii geamului dublu si triplu sunt geamuri duble, fara tampon de aer intre geamuri (fara etansare). Acestea includ fereastra compozita si sticla dubla folosita pentru geamurile clasice.

Sticla cu mai multe camere a aparut in anii ’50 -’70. Intre 1950 si 1978 , Romania a folosit mai ales ferestre cu un singur geam, precum si ferestre duble clasice, cu doua geamuri individuale.

In timp, aceste geamuri au fost inlocuite cu primele modele de termopane si ulterior au fost adoptate noile geamuri termopan care respecta cele mai inalte standarde. Avand in vedere acest aspect, este lesne de inteles motivul pentru care tot mai multe persoane cauta in prezent termopane de foarte buna calitate.