Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Termopane Salamander Bucuresti

Atunci cand cauti cele mai bune termopane Salamander Bucuresti, cea mai buna idee este sa alegi produse din oferta noastra, care te vor ajuta cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate.

Vitrajul triplu nu se bazeaza numai pe trei geamuri si doua spatii pline de gaz. Pe panelurile din sticla sunt, de asemenea vapori cu un strat metalic. Se asigura ca geamul triplu permite sa treaca mai putine radiatii de caldura.

Termopane Salamander Bucuresti - informatii utile

In spatele acestei tehnici se afla efectul de sera, potrivit caruia geamurile din sticla sunt mai permeabile la radiatiile solare si primit ca doar caldura din interior sa intre, fara sa o lase sa iasa. Capacitatea geamurilor de a transmite raze de caldura scade. Stratul de metal depus sub forma de vapori pe panou consolideaza acest lucru.

Din acest context, se poate concluziona ca efectul pozitiv al vitrajului triplu cu gaz de umplere in spatiul dintre geamuri (SDR) si straturile metalice depuse sub forma de vapori asigura faptul ca posibilul castig de caldura solar este oarecum redus. Deoarece scade si gradul de transmitere a energiei (asa-numita valoare g), pierderea totala de caldura depinde pe:

  • Valoarea izolatiei termice (valoarea U),
  • Transmitenta de energie (valoarea g)
  • Furnizarea de radiatii solare (coeficient de castig de radiatie).

Poate fi calculat folosind o formula. Practic, se poate presupune ca atunci cand soarele este favorabil, o valoare g mai mare este mai buna si, prin urmare, o valoare U mai mare este oarecum mai putin buna (pentru ca este mai mare). Daca este putin soare in timpul iernii, valoarea U este mai importanta decat valoarea g.

 Vitrajul triplu modern are valori Ug intre 0,6 si 0,8 watt / m 2 K. De regula: daca reduceti valoarea U cu 0,1 W / m 2 K, veti economisi aproximativ 1,1 litri de combustibil de incalzire pe metru patrat.

Ca o alternativa la sticla tripla termoizolanta, exista si alte tipuri de geamuri termopane care asigura termoizolarea. Acest lucru permite, de exemplu, sa se realizeze geamuri triple izolatoare 3/14/3/14/3 (structura conventionala 4/14/4/14/4). In loc de cele 30 kg / m², acestea cantaresc doar 22,5 kg / m². Cu cea mai recenta dezvoltare CLIMATOP® XN Extra Light, de exemplu, vitrajul triplu cu doar 20 kg / m² este posibil de obtinut (cu structura 3/2/3).

Toate aceste imbunatatiri aduse in timp geamurilor termoizolante, au facu ca in prezent sa poti beneficia de cele mai bune solutii pentru case si spatii de birouri.