Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Termopane Salamander Bucuresti Ilfov

Din magazinul nostru online poti cumpara termopane Salamander Bucuresti Ilfov la cele mai avantajoase preturi. Periodic in magazinul nostru online ai si reduceri, care te vor ajuta sa obtii geamurile de termopan dorite la un pret mult mai mic decat in mod normal.

Cum poti alege celemai bune termopane Salamander Bucuresti Ilfov?

Factorii care influenteaza pierderea de caldura a unui geam termoizolant:

  • Numarul si grosimea straturilor de gaz de umplere si tipul de gaz de umplere
  • Numarul de geamuri
  • Acoperirea geamurilor pentru a reduce pierderile datorate radiatiei de caldura (important: grosimea geamurilor nu are influenta!)
  • Conductivitatea termica a legaturii de margine si a benzilor de fixare a sticlei
  • Unghiul de inclinare a geamului izolant si unghiul de incidenta rezultat al radiatiei solare
  • Nivelul de radiatii solare la care geamul este expus (orientare sud sau nord, gradul de umbrire, durata prezentei soarelui in sezonul cald)

Aspecte interesante despre legatura de margine a geamurilor

Legatura de margine este un distantier functional mecanic pentru geamurile din sticla tripla. De obicei, in 1959 a fost utilizata o legatura de margine in doua parti dezvoltata de Alfred Arnolf. Acesta este un profil realizat din aluminiu, otel inoxidabil sau plastic care are o latime de aproximativ un pana la doi centimetri. Profilul este acoperit pe ambele parti cu un strat lipicios de cauciuc polisobutilenic sau butilic.

Profilul este puternic presat cu geamurile si astfel formeaza un prim nivel de etansare. Spatiul rezultat dintre geamuri este apoi umplut cu gazul de umplere si prevazut cu un al doilea nivel de etansare. Acest lucru este realizat cu poliuretan sau polisulfide si este permanent elastic.

Desigur, o astfel de legatura de margine pierde densitate de-a lungul anilor. Regula aici este ca aceasta poate reprezenta o pierdere de gaz la maximum un procent pe an. In conformitate cu aceasta, vitrajul triplu ar avea o durata de viata intre douazeci si treizeci de ani, pur si simplu datorita legaturii de margine.

Distantierul SWISSPACER Triple distanta usoara vitrajul triplu si legatura de margine primara are nevoie doar de doua zone butilice. 

Daca va confruntati cu decizia de a cumpara ferestre noi si exista posibilitatea de a respecta cele mai moderne criterii de selectie, este corect sa alegeti cele mai bune termopane. Va veti intreba inevitabil daca costurile suplimentare ale termopanului triplu sunt utile datorita economiilor mai mari asociate costurilor pentru incalzire sau daca puteti utiliza geamurile duble mai ieftine si puteti accepta costuri de incalzire ceva mai mari.

Specialistii au constatat ca achizitia de geamuri triple se plateste in aproximativ 10 ani. Daca se utilizeaza mai putina energie de incalzire, perioada de rambursare scade, daca se utilizeaza mai mult, perioada de rambursare este redusa. Intrucat o rambursare de 10 ani in sectorul constructiilor este deja considerata ca fiind o decizie buna, expertii in energie recomanda utilizarea geamurilor triple. Acest lucru este recomandat atat din motive de protectie a climei, cat si de protectie impotriva cresterii costurilor pentru incalzire.