Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Termopane Sector 4 Bucuresti

Atunci cand cauti termopane Sector 4 Bucuresti, in magazinul nostru online poti gasi cele mai bune variante de astfel de geamuri, la preturi foarte avantajoase.

Termopane Sector 4 Bucuresti - informatii utile

Geamurile duble sunt cu siguranta cunoscute in multe zone. Astfel, puteti gasi geamuri duble pentru ferestre, usile de la balcon sau, de asemenea, pentru usile de intrare cu decupaje. Este vorba despre un geam dublu in care doua geamuri de sticla sunt unite cu un spatiu intern. Producatorii integreaza un asa-numit geam termopan cu proprietati rezistente la foc in sobe nu numai din motive estetice. In special in casele cu consum redus de energie, instalarea geamurilor duble este folosita pentru a proteja bine de transferul de caldura pentru a preveni radiatiile excesive de caldura si supraincalzirea rezultata in spatiul de locuit.

In principiu, geamurile duble inovatoare prezinta un avantaj estetic, deoarece fac ca intreaga locuinta sa aiba un design mai exclusivist.

PVC-ul este materialul cel mai des utilizat in productia de ferestre moderne. Profilele ferestrelor din plastic sunt fabricate prin extrudare sau turnare prin injectie. PVC-ul este termoplastic si, prin urmare, poate fi modelat  in orice forma la temperaturi adecvate. Tipul de prelucrare a profilelor ferestrelor, in special in cadrul ramelor ferestrei, este un criteriu decisiv pentru calitatea ferestrelor din plastic.

Interiorul ramelor de ferestre din PVC este stabilizat in cea mai mare parte cu profile din otel sau aluminiu sau din plastic armat cu fibre de sticla. Datorita proprietatilor termoplastice, materialul are o varietate avantajoasa de forme pentru constructia caselor. In acest fel, pot fi produse ferestre din plastic cu un cadru rotund sau dreptunghiular sau in alte forme geometrice.

Ferestrele din plastic sunt de obicei din clorura de polivinil (PVC), cu stabilizatori de obicei adaugati la material. Pe langa pigmenti, acestia pot fi, de exemplu, metale, fibra de sticla sau pulbere de roca. Dar sunt utilizate si alte materiale plastice decat PVC-ul, de exemplu polistirenul termoplastic amorf, care este utilizat ca miez izolant in ferestrele casei pasive si in diverse componente elastomere termoplastice.

Fiecare dintre aceste materiale plastice are diferite domenii de aplicare datorita proprietatilor specifice ale materialului: PVC-ul sau PVC-U rezistent formeaza materialul de baza pentru profilele ferestrelor, elastomerii termoplastici (TPE) si PVC-ul moale (PVC-P) sunt destul de elastici si sunt folositi pentru conexiuni si garnituri de imbinare. Datorita proprietatilor sale izolatoare bune, polistirenul este utilizat ca material izolant in stare spumata; intrucat are o rezistenta scazuta la intemperii, este folosit mai ales in interiorul profilelor.