Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Usi armonice din PVC si aluminiu

Atunci cand cauti cele mai bune usi armonice din PVC si aluminiu vei gasi in magazinul nostru online o gama completa de produse pe care sa le poti include in casa ta. Cea mai buna varianta in acest sens, este sa acorzi atentie tuturor specificatiilor proiectului pe care il faci si sa alegi produsele in consecinta.

Usi armonice din PVC si aluminiu - avantaje

Multi proprietari de case nu sunt siguri cu privire la modul in care sunt instalate usile armonice si cum pot fi folosite pentru a maximiza atat spatiul, cat si lumina. Mai jos iti prezentam cateva dintre numeroasele avantaje ale instalarii usilor rabatabile in proprietatea ta.

Usile armonice permit o iluminare mai buna

Usile armonice functioneaza in doua moduri, ele pot fi deschise complet pentru a permite luminii naturale sa  intre intr-o incapere altfel intunecata sau pot actiona ca un perete despartitor. Usile armonice iti permit sa iti umplii locuinta cu cat mai multa lumina naturala, datorita dimensiunilor mari de sticla si ramelor subtiri.

Arata fantastic

Cand vine vorba de amenajari interioare, usile rabatabile cu rame din aluminiu arata absolut uimitoare. Sunt elegante, superbe si aduc un plus minunat esteticii spatiului de locuit. Puteti alege, de asemenea, dintr-o serie de culori si finisaje care sa se potriveasca stilului casei tale.

Usile rabatabile deschid spatiul

Acest tip de usa, o data pliat, iti ofera intr-adevar utilizarea maxima a spatiului in orice camera. Sunt ideale in incaperi mai mici sau unde o usa standard ar putea ocupa spatiul de locuit foarte necesar. Adevaratul beneficiu este ca acestea te pot ajuta sa obtii acel echilibru intre spatiu deschis si intimitate si crearea spatiilor de locuit separate, in functie de momentul in care este nevoie.

Conserva caldura

Usile rabatabile sunt extrem de eficiente pentru a ajuta la izolarea camerei tale. Acestea asigura o etansare stransa, montate, astfel incat sa nu existe goluri. Folosind aluminiu inseamna ca usile tale vor fi eficiente termic, deoarece ajuta la captarea caldurii, mentinand camera la o temperatura confortabila.

Aluminiul este puternic si durabil

Usile rabatabile din aluminiu sunt incredibil de puternice si durabile. Acestea nu se indoaie sau se deformeaza de-a lungul anilor si nu sunt predispuse la rupere. Aceasta este o veste buna, mai ales daca ai copii sau o familie numeroasa. Un alt avantaj urias este ca sunt foarte usor de intretinut si de curatat.

Indiferent daca esti constructor, arhitect, producator, instalator sau proprietar, pentru mai multe informatii despre usile noastre rabatabile din aluminiu sau PVC nu ezita sa ne contactezi.