Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Usi culisante PVC

In magazinul nostru online poti gasi cele mai bune usi culisante PVC. Avand la dispozitie o gama variata de produse iti va fi cu sigurana usor sa alegi solutia care ti se potriveste cel mai bine, in functie de cerintele proiectului si de specificatiile acestuia.

Usi culisante PVC – informatii utile

Usile culisante din sticla ofera un avantaj estetic oricarei incaperi. Exista multe avantaje pentru instalarea acestor usi placute din punct de vedere estetic. Ele maximizeaza iluminatul natural, cresc fluxul de aer  si faciliteaza fluxul de trafic  catre si dinspre casa.

Lumina: Geamurile mari de sticla din usile glisante permit multa lumina naturala de la soare in timpul zilei. Cu geamurile care se extind de la sol pana in partea de sus a panoului usii, este posibil sa nu fie nevoie sa pornesti nicio lumina din casa in timpul zilei Acest lucru te va ajuta sa iti transformi casa intr-o zona de economisire a energiei si sa reduci facturile lunare la utilitati. In acelasi timp, iluminarea naturala iti face casa mai primitoare.

Aer: a avea o usa mare poate oferi o lume diferita in fluxul de aer si circulatie. Deschide usa si lasa aerul sa intre in toata casa. Daca ai ferestre mici sau putine, circulatia aerului in toata casa poate lipsi. Cu o usa glisanta, spatiul este suficient de mare pentru a permite un flux de aer bun, racirea locuintei si imbunatatirea calitatii aerului din interior. De asemenea, poate creste eficienta energetica a casei prin reducerea nevoii de utilizare a aerului conditionat.

Fluxul de trafic: Aceste usi mai mari permit un flux mai mare de trafic catre si dinspre casa. Sunt potrivite pentru intalnirea cu familia si prietenii. Sunt usor de utilizat, durabile, cu intretinere redusa si usor de curatat. Uneori este posibil sa ai obiecte mari care trebuie mutate in casa sau in afara casei, precum canapele, paturi, jucarii, mese sau birouri. Dimensiunea mai mare a usii permite o navigare buna si acces facil. Pot fi de doua ori mai largi decat usile de intrare cu dimensiuni regulate. 

Aspect: usile glisante pot adauga frumusete si eleganta locuintei. Numeroasele optiuni disponibile includ optiuni ecologice si eficiente din punct de vedere energetic. Alege o usa care poate adauga farmec si personalitate casei tale. Inlocuind un perete solid, usile glisante pot scapa de acel sentiment mic si inghesuit si pot face o camera sa para mai spatioasa si mai luminoasa.