Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Usi de garaj Bucuresti

Gama noastra de usi de garaj Bucuresti ofera o solutie practica pentru proprietatile casnice care necesita o usa sigura, cu un design estetic ridicat si functionare practica. Disponibile intr-o gama de finisaje care sa corespunda nevoilor tale vizuale, iata primele trei motive pentru care spatiul de garaj al unei proprietati interne ar putea beneficia de instalarea unei usi de garaj cu role.

Usi de garaj Bucuresti – usile sunt disponibile cu latimi mari

Usile garajului cu role pe care le distribuim pot fi modificate pentru a se potrivi cu cerintele de latime si inaltime necesare pentru proprietatea ta, fara a pierde niciunul din avantajele de securitate, proprietatile insulare sau capacitatea operationala. Acest lucru inseamna ca pot fi utilizate pentru deschideri de garaj de orice dimensiune, inclusiv spatii duble de garaj concepute pentru depozitarea mai multor vehicule.

Intrucat cerintele de latime nu au niciun efect asupra functionarii, toate usile noastre pot fi instalate cu functionare electrica, cu o singura faza cu o intrerupere termica pentru a preveni supraincalzirea motorului.

Cerinta scazuta pentru spatiul superior

In comparatie cu produsele alternative, usile garajului cu role nu necesita prea mult spatiu aerian, ceea ce inseamna ca spatiul de depozitare nu este restrictionat. Odata cu deschiderea lamelelor intr-un panou compact, spatiul din interiorul garajului este maximizat, deoarece tavanul si sectiunile superioare ale peretilor interni nu sunt blocate atunci cand usa este deschisa.

Securitate ridicata prin design

Caracteristicile de design si materialele utilizate la fabricare inseamna ca gama noastra de usi de garaj cu role ofera o siguranta ridicata prin design. Usa pentru garaj poate fi construita din sipci de aluminiu izolate pline cu spuma cu capete amortizate cu banda si este intarita de un sistem de blocare integral pentru a ajuta la mentinerea in siguranta a garajului.

Pentru mai multe informatii despre usile noastre pentru garaj cu role sau despre oricare dintre celelalte usi de garaj pe care le oferim, va rugam ne contactati utilizand informatiile de pe site.

Cand cauti o usa de garaj cu role, vei vedea ca ai la dispozitie foarte multe modele din care sa le alegi pe cele mai bune. Diferentele sunt enorme in cadrul diferitelor tipuri de usi  si ar trebui sa fii prudent si sa pui o multime de intrebari pentru a fi sigur ca va fi usa potrivita pentru tine. Nu este recomandat sa cumperi usi rulante pentru garaj fara sa te documentezi, pentru ca risti sa ai surprize nu tocmai placute si sa fie nevoie sa intervii din nou asupra proiectului.