Termopane Salamander
0722.466.919
0722.466.919    |    office@toptermopane.ro

Veka Romania

Suntem unul dintre cei mai mari distribuitori Veka Romania si te asteptam in magazinul nostru online cu cele mai bune produse din aceasta gama. Atunci cand iti doresti termopane durabile si rezistente, pe care sa le poti utiliza pentru foarte mult timp, cea mai buna varianta este aceea de a cumpara termopane de buna calitate, care isi vor amortiza costurile in timp.

Veka Romania – detalii despre termopane

Dioxidul de titan este un material scump, care este utilizat ca un pigment alb, care confera culoare alba naturala si ofera stabilitatea UV necesara pentru ca produsul sa aiba durabilitate pe parcursul anilor de utilizare. Cantitatea de TiO2 utilizata depinde de radiatia UV a regiunii. Pigmentul da opacitate produsului. Pentru a colora vopseaua sunt folositi diferiti pigmenti (organici / anorganici) si agenti de iluminare, dar nu pot avea o stabilitate similara la UV. Folosirea cu precautie a acestuia va asigura rezistenta la intemperii si rezistenta la conditiile climatice.

Umpluturile sunt minerale anorganice (precum carbonatul de calciu) sub forma de particule fine omogenizate in amestecul de PVC. Captuseala afecteaza proprietatile mecanice (cum ar fi rezistenta la tractiune, alungirea si rezistenta la impact), contractia si costul. Cand este utilizat intr-o proportie adecvata, imbunatateste rezistenta mecanica a polimerului si daca este utilizat in exces, desi reduce pretul, afecteaza durabilitatea produsului.

PVC are multe avantaje fata de alte metale. Iata cateva avantaje enumerate mai jos care il face sa iasa in evidenta dintre toate optiunile disponibile pe piata.

  1. Cost redus

PVC este considerabil mai ieftin material. Costul variaza in functie de calitatea si caracteristicile usilor si ferestrelor. Dar vei obtine cu siguranta fereastra PVC la un pret mult mai accesibil.

  1. Intretinere scazuta

Materialul este popular datorita caracteristicii sale de intretinere redusa. In afara de, curatarea ramelor si sticlei de cateva ori pe an, nu trebuie sa faci nimic suplimentar. Spre deosebire de cherestea, fier sau aluminiu, nu veti vedea semne de putregai, deteriorare meteorologica sau ruginire din cauza naturii incredibil de durabile a materialului.

  1. Performanta ridicata

Aceste ferestre sunt eficient din punct de vedere energetic. Instalarea lor ajuta la reducerea costurilor de incalzire si conserva caldura in interior.

  1. Ecologic

Pe langa faptul ca este extrem de ecologic, ajuta si la reducerea defrisarilor. Este o alternativa mai inteligenta pentru lemn. PVC este, de asemenea, eficient din punct de vedere energetic in comparatie cu alte materiale.

  1. Izolarea sunetului

Daca locuiesti intr-o zona cu trafic intens, PVC este cea mai buna optiune pentru tine, deoarece ofera o izolare fonica excelenta si reduce zgomotul exterior cu 70%.